به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

این توضیحات و عنوان از ویرایش قالب ، قابل تغییر است.

مکان تبلیغات شما

امکانات وب

پر مخاطب ها

    عضویت

    نام کاربري :
    رمز عبور :

    آموزش مخفی کردن فایل‌ عکس در گوشی
    تلفن های همراه امروزی طی پیشرفت هر ساله ی خود دست خوش تغییرات زیادی در قابلیت دوربین و ثبت تصاویر با کیفیت می شوند. این امر نیاز به تهیه و حمل دوربین های دیجیتال را برای کاربران معمولی کمرنگ کرده است. به طور کلی عکس گرفتن با گوشی ها تبدیل به یکی از کارهای روزمره کاربران تلفن های همراه شده است. در این میان ممکن است کاربرانی باشند که هزاران عکس را در گالری سیستم دیجیتال تلفن همراه خود ذخیره کنند.

    در دوربین های دیجیتال، مخفی کردن عکس هایی که نمی خواهید توسط دیگران دیده شوند، کار چندان دشواری نیست. اما در گوشی های هوشمند این قضیه کمی تفاوت دارد. هر عکسی که ثبت می کنید مستقیما در گالری قابل مشاهده خواهد بود. یک فرد کنجکاو به آسانی می تواند زمان آنلاک بودن صفحه ی اصلی گوشی تمامی عکس های شما را تماشا کند. برای رفع این مشکل می توان طی روش های کاربردی برخی از عکس های خصوصی را مخفی کرد. در این مقاله از مقالات نمایندگی ال جی قصد داریم شما را با روش های مخفی کردن فایل عکس در گوشی آشنا سازیم.

    بازیابی اطلاعات حذف شده گوشی
    مخفی کردن فایل عکس در گوشی با استفاده از نرم افزار
    برای مخفی کردن فایل عکس در گوشی های اندروید اپلیکیشن‌های متعددی وجود دارند. برنامه هایی چون Vaulty، Photo Vault، Gallery Lock، Hide It Pro و Keep Safe برخی از معتبرترین اپ های مرتبط با مخفی سازی عکس هستند. شما می توانید به راحتی هر یک از این نرم افزارها را در گوگل پلی دانلود کنید. در ادامه به شرح نحوه ی کار با اپلیکیشن Keep Safe می پردازیم.

    سایر اپ های گفته شده نیز تقریبا کارایی مشابهی را ارائه می دهند. اپ Keep Safe برای ورود به فایل های داخل خود درخواست رمز عبور می‌کند و محتوای تعیین شده را از بخش گالری دستگاه حذف می‌ نماید. برای این منظور پس از نصب آن وارد سیستم شوید و رمز عبور خاصی را برای خود مشخص کنید. این رمز عبور در واقع همان رمز ورود به فایل‌های مخفی شده در اپلیکیشن Keep Safe خواهد بود، بنابراین سعی کنید رمز مناسبی را برگزینید تا فراموش نشود. سپس با استفاده از گزینه ی اضافه کردن تصویر، فایل های دلخواه خود را وارد کنید. دقت داشته باشید که محل قرارگیری گزینه “اضافه کردن تصویر” در اپلیکیشن‌های مختلف ممکن است متفاوت باشد، اما در اغلب موارد با علامتی شبیه به علامت “+” نمایش داده می‌شوند.

    مخفی کردن فایل عکس در گوشی توسط قابلیت های اندروید
    سیستم عامل اندروید به خودی خود نیز می تواند فرآیند مخفی کردن فایل عکس در گوشی را شکل دهد. لازم به ذکر است که این قدرت اندروید در مخفی سازی تنها مختص فایل‌های تصویری درون حافظه ی گوشی نبوده و می تواند انواع فایل های داخلی گوشی را هاید کند. برای انجام این فرآیند نیازمند وجود یک اپلیکیشن فایل منیجر (File Manager) یا مدیریت فایل هستید.

    اغلب دستگاه‌های اندرویدی به طور پیش فرض یک اپلیکیشن فایل منیجر دارند، اما اگر گوشی مورد بحث فاقد چنین برنامه ای بود با مراجعه به گوگل پلی فایل منیجر دلخواهتان را دانلود کنید. پس از دانلود اپلیکیشن فایل منیجر مورد نظر، آن را نصب و اجرا کنید. وارد مسیری شوید که قصد دارید فایل‌های آن را مخفی کنید. شما می‌توانید پوشه‌ای جدید ساخته و فایل‌هایی که قصد دارید آن‌ها را مخفی کنید را به این پوشه منتقل نمایید.

    حال باید وارد تنظیمات اپلیکیشن فایل منیجر شده و قابلیت نمایش فایل‌های مخفی را فعال کنید. در این مرحله بهتر است به پوشه مخفی خاصی که در مرحله قبل ساخته‌ بودید، مراجعه کنید و یک پوشه مخفی دیگر هم داخل آن بسازید. این عمل باعث می‌شود که محتوای پوشه دوم به هیچ وجه در جستجوهای انجام شده توسط سیستم عامل قابل دستیابی نباشد. سپس فایل‌ یا فایل‌های مورد نظر خود را برای مخفی شدن انتخاب کرده و به مسیر پوشه‌های مخفی ذکر شده منتقل کنید. سپس باری دیگر وارد بخش تنظیمات اپلیکیشن فایل منیجر شده و گزینه نمایش فایل‌های مخفی را غیرفعال کنید. بدین صورت فایل‌های مخفی شده دستگاه دیگر توسط اپلیکیشن فایل منیجر نمایش داده نمی‌شوند.

    مخفی کردن فایل عکس در گوشی از طریق یک فایل زیپ
    روش دیگری که برای مخفی کردن فایل عکس در گوشی وجود دارد، استفاده از فایل زیپ است. برای این کار نیازمند اپ های ساخت فایل زیپ در گوشی هستید. اپلیکیشن ZArchiver یکی از محبوب‌ترین اپ های ساخت فایل زیپ در اندروید است. به عنوان قدم نخست آن را دانلود و نصب کنید. پس از اجرای اپ ZArchiver در بخش بالایی اپ گزینه و آیکونی به شکل “+” را بیابید و آن را انتخاب کنید.

    حال گزینه  New  archive را انتخاب نمایید. در این مرحله برای بخش نام آرشیو، پیش از وارد کردن هر عبارتی یک نقطه وارد کنید تا فایل ساخته شده توسط سیستم عامل اندروید به عنوان فایلی مخفی شناسایی شود. در قسمت “Password” نیز می‌توانید برای مجموعه عکس های مورد نظر خود یک رمز عبور تعیین کنید تا ضریب امنیتی عملیات مخفی سازی دو برابر شود. در نهایت به راحتی زیپ مربوطه از عکس های مورد نظرتان را تشکیل دهید.

     

    منبع: آموزش مخفی کردن فایل‌ عکس در گوشی

    markaztamiratiran
    -
    بازدید : 475

    آمار سایت

    آنلاین :
    بازدید امروز :
    بازدید دیروز :
    بازدید هفته گذشته :
    بازدید ماه گذشته :
    بازدید سال گذشته :
    کل بازدید :
    تعداد کل مطالب : 72
    تعداد کل نظرات : 0

    خبرنامه